Online Video Course section are under maintenance.Available in 24hours.Thank for supporting us.
Call us for more details
(+91) 9828728833 / 34
Mail us
info@neonclasses.com
Neon Location
Plot no- 21, Gopalpura Bypass Rd, Jaipur 302018
Login
× Home About us Courses Student Zone Test Series Books Study Material Videos PSC Discussion Blog Contact us Login

a

G
gograj2000jat
asked on 1 month ago

a

b

S
skjharavi7912
asked on 1 month ago

a will be the answer... 1500×5/100= 75 75×4 year =300+ 600=900 6000×5/100=(300×2)=600

K
kaluramjaat73
asked on 1 month ago

5

A
devanaabhi99
asked on 1 month ago

5

If you Have Any Questions Call Us On (+91) 9828728833