Online Video Course section are under maintenance.Available in 24hours.Thank for supporting us.
Call us for more details
(+91) 9828728833 / 34
Mail us
info@neonclasses.com
Neon Location
Plot no- 21, Gopalpura Bypass Rd, Jaipur 302018
Login
× Home About us Courses Student Zone Test Series Books Study Material Videos PSC Discussion Blog Contact us Login

NEON PDF P&L LEVEL1 EXERCISE 3

A
amitairforce99
asked on 1 month ago

NEON PDF P&L LEVEL1 EXERCISE 3

A SHOPKEEPER SOLD 12 CAMERAS AT A PROFIT OF 20% AND 8 CAMERAS AT A PROFIT OF 10%. IF HE HAD SOLD ALL 20 CAMERAS AT A PROFIT OF 15%,THEN HIS PROFIT WOULD HAVE BEEN REDUCED BY RS.36. WHAT IS CP OF EACH CAMERA?? (HOW CAN I SOLVE THIS QUESTION BY OTHER METHOD TRIED IN RIGHT SIDE OF THE SOLN IN PICTURE

P
neon.pankajahlawat
asked on 16 days ago

simply solve: 12*20=240% 8*10=80% total=320% and if he sold all at 15% then 15*20=300% difference=20%==>36 100%==>36*5 100%===180 answer

If you Have Any Questions Call Us On (+91) 9828728833